Days after

De afgelopen week bestaat uit veel days after. Vorige week donderdag de day after de gemeenteraadsverkiezingen. Van 3 naar 6 zetels in Zwolle. In de aanloop hebben we rekening gehouden met winst, maar een verdubbeling hadden we zeker niet verwacht. Ik ben ontzettend blij voor ons creatieve en hard werkende campagneteam. Het resultaat van alle inspanningen en voorbereidingen betaalt uit. De kiezer in Zwolle herkent en waardeert ons D66 geluid. We zijn nu volop bezig met de gesprekken die moeten leiden tot een nieuw  college in Zwolle. Ik zeg daar nu niets over, omdat woorden bij dit soort besprekingen makkelijk verkeerd uitgelegd kunnen worden. Er komen nog momenten waarop ik onze keuzes zal toelichten en aangesproken kan worden op de collegegesprekken.

De tweede day after was de nucleaire top in Den Haag. Van zondagmiddag tot woensdagmiddag mocht ik de top helpen slagen. Ruim anderhalf jaar voorbereiding zorgde voor een nagenoeg vlekkeloze verkeersorganisatie en overlast die heel beperkt was voor zo’n megaoperatie. Schitterend om van dichtbij mee te maken en enorm trots op mijn communicatiecollega’s. Maandag tussendoor nog een gesprek voeren en afscheid nemen van de oude gemeenteraad in Zwolle was wel heel intensief. Ben wel blij dat ik vanuit Den Haag in de gelegenheid was om afscheid te nemen van de 19 collega’s die niet terugkomen in de nieuwe gemeenteraad. Het was een mooi afscheid vond ik.

En dan afgelopen donderdag de installatie van de nieuwe raad. 6 D66 die staan de popelen om aan de slag te gaan. We gaan hard, snel en slim aan de slag.

Geef een reactie