Kraanwater graag

Vorige week tijdens de aandeelhoudersvergadering van Vitens bleek opnieuw wat een fantastisch bedrijf het is. Water van hoge kwaliteit tegen een ongelofelijk lage prijs en dit jaar zelfs nog weer lager als vorig jaar. Onderstaand artikel klopt op een aantal onderdelen niet, de bedragen en de de vertaling naar de tarieven kloppen niet. Maar ook dan blijft de constatering dat we het voor de toekomstige generaties niet goed doen. Alles wat we nu spuiten en lekken komt over een aantal jaar bij de grondwaterbronnen. Daarom nú ophouden met het vervuilen van de toekomst. De kwaliteit van ons water is in het geding.

Consumenten betalen meer voor hun kraanwater omdat boeren het giftige bestrijdingsmiddel Roundup blijven gebruiken. Waterbedrijf Vitens, dat levert aan veel huishoudens in Oost-Nederland, maakt extra jaarlijks 15 miljoen euro aan…
DESTENTOR.NL